ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Ευχή όλων να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα γρήγορα»

Την ευχή του για... επιστροφή στην κανονικότητα έστειλε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διαμαντίδης: «Ευχή όλων να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα γρήγορα»

Την ευχή του για… επιστροφή στην κανονικότητα έστειλε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο «3D» σε δηλώσεις του  στα Γιάννενα:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για τη φιλοξενία. Όπως είπαμε, έχουμε δύο φιλικά. Η ομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία της και επιλέχθηκε να δώσει κάποια φιλικά εδώ».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για τις συνθήκες της προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας: «Φυσικά είναι δύσκολα. Αλλά, θα πρέπει να προσέξουμε. Είναι παγκόσμιο αυτό που αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: «Δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Ευχή μας είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι ειδικοί γνωρίζουν. Προέχει η υγεία. Πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία όλων, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από τις ομάδες, για να μπορέσουμε να δούμε κάποια στιγμή και πάλι κόσμο στα γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.