ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διώξτε τον Κλάτενμπεργκ και βάλτε αρχιδιαιτητή τον Καλόπουλο με βοηθό τον Τρύφωνα!

Άρθρο - παρέμβαση του Τάσου Νικολογιάννη στο panathinaikos24.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις... αξιώσεις του Ολυμπιακού.

Διώξτε τον Κλάτενμπεργκ και βάλτε αρχιδιαιτητή τον Καλόπουλο με βοηθό τον Τρύφωνα!

Ελληνικό ποδόσφαιρο 2020. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτίθεται στον νέο αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ επειδή δεν άλλαξε τους βοηθούς του στην ΚΕΔ. Ναι, καλά διαβάσατε. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα έβαλε με τον ξένο αρχιδιαιτητή πριν καν καλά –καλά πιάσει δουλειά. Θα μου πει κανείς «εσύ δεν βλέπεις τα δικά σου χάλια, που δεν μπορείς να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια;». Εγώ τα βλέπω τα χάλια της ομάδας μου και έχω γράψει χιλιάδες λέξεις, έχω πει πολλά (και το έχω πληρώσει) για αυτούς που φταίνε και μου είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω την ομάδα μου να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Δεν μπορώ, όμως, να παρακολουθώ από την άλλη αυτούς, που βίασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο να κουνάνε το δάκτυλο και να μιλάνε για την διαιτησία. Είναι και αυτό, που λέει ο φίλος μου ο Λευτέρης… και η αηδία, αηδίασε.

Και στο κάτω-κάτω το πρωτάθλημα το πήραν την σεζόν, που έληξε δίκαια αν και οι ίδιοι το χαρακτήρισαν στημμένο με επίσημη ανακοίνωσή τους (λέτε να ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε εμείς;) και για ένα ολόκληρο χρόνο «έκραζαν» τον Περέιρα. Γιατί; Διότι δεν αντέχουν το 50-50. Διότι με το 50-50 το παίρνει το πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα. Και τώρα έχουν δυναμώσει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που πήραν τα δύο προηγούμενα. Και Μαρινάκης σημαίνει «τα θέλω όλα με όποιον τρόπο γίνεται». Οπότε καταλαβαίνει κανείς, ότι θα τους βόλευε αρχιδιαιτητής να ήταν κανένας Παπουτσέλης, κανένας Νίκου, κανένας Αρετόπουλος, κανένας Παππάς, όλα αυτά τα φυντάνια αυτά, που έδιναν τις βουτιές τους πέναλτι και έφτιαχναν την… καρδιά του πρωταθλητή.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλέβοντας τον ιδρώτα των παικτών του Παναθηναϊκού, της ομαδάρας του Κυράστα, αλλά και άλλων ομάδων μετά που έφθασε στα προημιτελικά και έκανε πορείες στο τσάμπιονς λιγκ, ήταν η βάση της Εθνικής που πήρε το Euro το 2004, αλλά στην Ελλάδα απαγορευόταν να πάρει το πρωτάθλημα. Και όταν έφθασε μία ανάσα να το πάρει έφτιαξαν μία ωραία Ριζούπολη, που ο Μποροβήλος άρχισε και τελείωσε το παιχνίδι σε μία ζούγκλα και σήμερα αυτός ο τύπος βγάζει και λόγο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκπροσωπώντας τον Αστέρα Τρίπολης. Ναι την ομάδα που έχασε τελικό κυπέλλου δεν της έδωσαν πέναλτι σε χέρι του Μανιάτη πάνω στην γραμμή και ….θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν (αφού πήραν άδεια) την επόμενη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, επιτέθηκε στον Κλατενμπεργκ. Και γενικά όποτε δεν κερδίζει… επιτίθεται. Είπαμε γενιές, γενιές έχουν μεγαλώσει με πρωταθλήματα, που δεν άξιζαν να πάρουν. Η διαφορά τώρα είναι, ότι υπάρχουν αντίπαλοι, που δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε αυτές τις ομάδες. Συνεχίζει και ταλαιπωρείται με τα λάθη του Αλαφούζου και κανείς δεν ξέρει πότε θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Εγώ λέω, πάντως, ότι τα τελευταία τρία χρόνια το πήρε το πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν το θέλει ο Μαρινάκης. Θέλει να το παίρνει είτε είναι καλύτερος, είτε χειρότερος από τους αντιπάλους. Εγώ λέω, λοιπόν, να διώξουμε τον Κλάτενμπεργκ (τι να μας πει το γατάκι, από τους καλύτερους διαιτητές στην Αγγλία ήταν) και να φέρουμε αρχιδιαιτητή τον Καλόπουλο με βοηθό του τον «κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη» Τρύφωνα.

*Η ομάδα χτίζεται από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο και ικανότητες, για να πετύχει. Χρόνος δεν υπάρχει, ικανότητες θα το δούμε. Πάντως υπάρχουν βασικές ελλείψεις ακόμα σε βασικές θέσεις λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.