ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Τοτσέ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα 37 του!

Ο πρώην πράσινος του χρόνου θα αγωνίζεται στην Οριχουέλα.

Ο Τοτσέ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα  37 του!

Ο Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό πριν αρκετά χρόνια, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, παρότι έχει φτάσει 37 ετών.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό ο Τοτσέ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως οι  Νουμάνθια, Έρκουλες, Βαγιαδολίδ, Αλμπαθέτε, Καρταχένα, Ντεπορτίβο, Οβιέδο και Μπούργκος.

Με τη φανέλα του τριφυλλιού είχε κάνει μια σεβαστή πορεία, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι τότε ήρθε στους πράσινους για να καλύψει το κενό του Σισέ, έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη νέα σεζόν λοιπόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Οριχουέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...