ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΙΛΙΚΟ

Ξεκίνησε με το δεξί με νίκη επί του Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί, παίρνοντας τη νίκη με 81-69 επί του Ηρακλή στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

Ξεκίνησε με το δεξί με νίκη επί του Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός έδωσε σήμερα το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι πράσινοι ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα εμφανίστηκαν αρκετά σφιγμένοι, πράγμα που είναι λογικό εξαιτίας της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας.

Παρόλα  στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα προηγήθηκε με 23-12 και έθεσε ουσιαστικά τις βάσεις για τη νίκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε πάρα πολλές αλλαγές ενώ δοκίμασε και αρκετά σχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη δεύτερη περίοδο ο Ηρακλής έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 19-13, με το τριφύλλι να κλείνει το ημίχρονο με προβάδισμα 5 πόντων (36-31).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο δεκάλεπτο κατέληξε ξανά στη… μεριά της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου (21-27), γεγονός που έφερε τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ (58-57) στο 30ο λεπτό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και έφτασαν στη νίκη με 81-69.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...