Στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, όπως ανέδειξε η κλήρωση της Super League. Τη δεύτερη αγωνιστική (αλλά με καθυστέρηση) οι πράσινοι φιλοξενούν τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την 9η αγωνιστική στο Φάληρο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι ημερομηνίες των μεγάλων ματς και όλη η κλήρωση αναλυτικά.

Οι πράσινοι λοιπόν θα αρχίσουν τις προσπάθειες τους για φέτος εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα. Θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά θα διεξαχθεί αργότερα, μετά το αίτημα της ελαφράς ταξιαρχίας να αρχίσει τις υποχρεώσεις της με παράταση προκειμένου να έχει χρόνο για προετοιμασία. Την 3η αγωνιστική το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει εκτός την ΑΕΛ και την 4η θα υποδεχθεί τον Άρη. Την 5η θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ολα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου εκτός έδρας

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα ντέρμπι είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα μεγάλα ματς του πρώτου γύρου είναι εκτός. Την 9η αγωνιστική οι πράσινοι θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την 11η θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ ως τυπικά φιλοξενούμενοι. Τέλος, θα πάνε στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ τη 13η αγωνιστική.

Αναλυτικά

➡️ Γράψε το σχόλιο σου