ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τεστ προόδου στην Καλλιθέα

Δυνατό φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:00 - PANATHINAIKOS TV, PANATHINAIKOS24.GR), στο οποίο θα φανεί η βελτίωση και η πρόοδος της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τεστ προόδου στην Καλλιθέα

Δυνατό φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:00 – PANATHINAIKOS TV, PANATHINAIKOS24.GR), στο οποίο θα φανεί η βελτίωση και η πρόοδος της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Παρά τις απουσίες και των δυο, το ματς παραμένει ένα σπουδαίο φιλικό, στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας μπορεί να δει πολλά από τους παίκτες του σε συνθήκες αναμέτρησης με μεγάλη ομάδα. Ο Ντάνι Πογιάτος λόγω τραυματισμών ή διεθνών υποχρεώσεων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη, Ιωαννίδη, Κουρμπέλη, Διούδη, Αλεξανδρόπουλο, Ξενόπουλο και Εμμανουηλίδη, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Σένκεφελντ και Μπουζούκης.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει ξανά τους Μακέντα και Καρλίτος, ενώ θα δώσει και την ευκαιρία σε νέα παιδιά κυρίως στην επανάληψη. Πρόβα ενδεκάδα, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV, με χρέωση 2,5 ευρώ στο paotv.gr, ενώ θα υπάρξει αναμετάδοση από το cosmotesport1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.