ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιέρ Τζάκσον: “Χειρότερος παίκτης προπόνησης, το αντίθετο στα παιχνίδια” (pics)

Ειλικρινής ο Πιέρ Τζάκσον.

Πιέρ Τζάκσον: “Χειρότερος παίκτης προπόνησης, το αντίθετο στα παιχνίδια” (pics)

Ειλικρινής ο Πιέρ Τζάκσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία ιστορία στο Instagram και δεν έκρυψε σε αυτήν το γεγονός ότι δεν είναι… φαν της προπόνησης:

«Είμαι ο χειρότερος στην προπόνηση. Είναι απαίσιο, το ξέρω, αλλά έτσι ήταν πάντα. Μη γίνετε σαν εμένα. Προφανώς, στο παιχνίδι είμαι το εντελώς αντίθετο. Ποτέ δεν κατάλαβα το διακόπτη που γυρίζω την ώρα του παιχνιδιού και τα φώτα ανάβουν. Απλά δεν μπορώ την προπόνηση, είμαι κακός σε αυτό», ήταν το σχόλιο του Πιέρ Τζάκσον.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.