ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωτοπόρος Παναθηναϊκός: Γραφή Braille στη νέα φανέλα για τους τυφλούς! (pic)

Ο Παναθηναϊκός και η kappa πρωτοπορούν στη νέα φανέλα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Πρωτοπόρος Παναθηναϊκός: Γραφή Braille στη νέα φανέλα για τους τυφλούς!  (pic)

Ο Παναθηναϊκός και η kappa πρωτοπορούν στη νέα φανέλα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Οπως έκαναν γνωστό οι πράσινοι με ανάρτησή τους στα social media, στις νέες εμφανίσεις θα υπάρχει η Γραφή Braille,  ανάγλυφη εκτύπωση που προσφέρει τη δυνατότητα στους τυφλούς να έχουν πρόσβαση στα γραφόμενα!

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί και χρησιμοποιεί στις νέες φανέλες του τη γραφή Braille, την ανάγλυφη εκτύπωση που προσφέρει τη δυνατότητα στους τυφλούς να έχουν πρόσβαση στα γραφόμενα! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PanathinaikosAboveAll

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.