ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Ο Καρλίτος άλλαξε όλο το «έργο»!

Ο Ισπανός στράικερ «μπαίνει» στο παιχνίδι και αλλάζει επίπεδο μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ο Καρλίτος άλλαξε όλο το «έργο»!

Από τη στιγμή που το ματς ήταν ΦΙΛΙΚΟ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ καν πρόβα τζενεράλε αφήνουμε τα πολλά – πολλά και πάμε στα πρόσωπα. Στον… εξής έναν σε πρώτη φάση, αυτόν που άλλαξε όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού αλλά και τη διάθεση όσων είδαν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μπορεί να μην αγωνίστηκε και πάλι μέσα στην περιοχή, ήταν όμως πιο κοντά στον Μακέντα και τον αισθάνθηκε και με το παραπάνω η άμυνα του δικεφάλου. Ο Καρλίτος δεν είχε ουδεμία σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στη Λαμία (όπως και το τριφύλλι γενικότερα), έτρεχε, πίεζε, δημιουργούσε και… εκτελούσε. Που να τον δούμε και πιο μέσα γιατί ΕΚΕΙ είναι η θέση του και αργά ή γρήγορα ο κόουτς θα τον βάλει ΔΙΠΛΑ στον Ιταλό και θα αρχίσουν τα (πιο) ωραία…

Είπαμε πως δεν μετράνε τα αποτελέσματα αλλά θα πρέπει επίσης να πούμε πως δεν ήταν για να χάνει ο Παναθηναϊκός. Ηταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και… τουλάχιστον η ισοπαλία θα έμοιαζε ως ένα σαφώς πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Πολύ καλή ΞΑΝΑ η παρουσία του πιτσιρικά του Σερπέζη ο οποίος είναι η έως τώρα αποκάλυψη της προετοιμασίας και διόλου να μην εκπλαγείτε αν στην Τρίπολη τον δείτε βασικό.

Γενικότερα η ομάδα έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ δεν έκανε φάση. Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είχε ουσία, ήταν όμως πολύ απειλητικός με σαφώς καλύτερα τρεξίματα από τον αντίπαλό του και πίεση μέχρι τέλους. Αν συνεχιστεί αυτό και αν μπουν και ο Αϊτόρ με τον Βιγιαφάνες θα έρθουν και τα γκολ. Δεν το φοβόμαστε αυτό, με δεδομένο ότι έχουμε καλούς επιθετικούς που δεδομένα βλέπουν δίχτυα.

Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι η καλύτερη δυνατή πρόβα για την πρεμιέρα αλλά κάηκε. Μαζί με το χορτάρι του ΟΑΚΑ ένα πράγμα, το οποίο επίσης δεν το τεστάραμε και πάμε γι’ άλλο.

Την άλλη εβδομάδα λοιπόν ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος με τον Πογιάτος να μην έχει καν προλάβει να προβάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Όπως και πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχεις πάρει αριστερό μπακ και στο Ελ Πάσο έπαιξε ο Μαυρομάτης.

Όλα αυτά όμως καμία σημασία δεν πρέπει να έχουν την άλλη Κυριακή. Εκεί ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσεις και οποιαδήποτε άλλη κουβέντα περιττεύει. Νικάς με… μισό – μηδέν, παίρνεις τους τρεις πόντους και τον χρόνο σου για να ετοιμαστείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ