Το concept της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα φανέλα και ο… γύρος της Αθήνας είναι μια κίνηση με μεγάλη σημασία.

Για αρκετούς μπορεί το παραπάνω να αποτελεί λεπτομέρεια. Ωστόσο, σε μια συγκυρία δύσκολη, αλλά και σε μια εποχή μετάβασης για τον Παναθηναϊκό συνολικά, ακόμη και αυτό είναι σημαντικό. Οι νέες εμφανίσεις του τριφυλλιού- σχεδιασμένες ξανά από την kappa- είναι εντυπωσιακές και η απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να τις παρουσιάσουν μέσω… βόλτας στην Αθήνα και τα ιστορικά της σημεία και μνημεία είναι κάτι που γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια τον κόσμο του Συλλόγου.

Έναν κόσμο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα τελευταία χρόνια και θέλει να πιαστεί από κάπου, έστω και από τέτοιες σημαδιακές κινήσεις, για να… θυμηθεί ξανά τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Για να χαμογελάσει και πάλι. Η ευχή όλων, φυσικά, τα χαμόγελα, οι πανηγυρισμοί, το ξέσπασμα να έρθουν μέσα από τις αγωνιστικές επιτυχίες, μετά τα δύσκολα χρόνια της λιτότητας, της ευρωπαϊκής τιμωρίας και της υποβάθμισης σε κάθε τομέα στο κλαμπ. Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό, που είναι το κυρίαρχο και το πρωτεύον, υπάρχουν και τα… γύρω – γύρω, τα οποία συμπληρώνουν το μεγαλείο ενός Συλλόγου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Πέρα από την εξαιρετική κίνηση της πράσινης ΠΑΕ, στο πλαίσιο αυτό κινείται και το πανέμορφο σκίτσο του Πέτρου Μπαλτά για τη νέα εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ενα σκίτσο βγαλμένο από το παρελθόν που υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα του Παναθηναϊκού, τη μοναδικότητα της ομάδας της Αθήνας.

Της πόλης που φτιάχθηκε από Θεούς και είναι φτιαγμένη για Παναθηναϊκούς.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου