ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Nova

Κρίσιμη η σημερινή μέρα, αφού είναι πιθανό η Nova να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Nova

Οι «πράσινοι» με την άμεση υλοποίηση του Παναθηναϊκός TV έδειξαν ότι δεν σκοπεύουν να συμβιβαστούν με λιγότερα χρήματα από αυτά που απαιτεί η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου.

Η Nova είχε προσφέρει 5,7 εκατ. ευρώ, ποσό κατά πολύ μικρότερο απ’ αυτό που έδινε για παράδειγμα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το τριφύλλι να χαράξει τον δικό του δρόμο με τη δημιουργία του νέου καναλιού.

Από χθες, υπάρχει έντονη φημολογία για… επιστροφή του διαδικτυακού καναλιού με πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ, ποσό που ίσως να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του τριφυλλιού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολα, φυσικά, θα τα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη για το θέμα. Σε περίπτωση που γίνει η ανατροπή και η πράσινη ΠΑΕ τα βρει με τη Nova, το Παναθηναϊκός TV θα συνεχίσει, μη έχοντας φυσικά ζωντανές μεταδόσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.