ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυάδα με καλύψεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Δυάδα με καλύψεις

Συνεχίζεται η δράση στο Nations League, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες από το πρόγραμμα της Δευτέρας (07/09). Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Βοσνία – Πολωνία και Βόρεια Ιρλανδία – Νορβηγία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε τις αναλυτικές παρουσιάσεις όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα της Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Προβάδισμα η Βοσνία

Ξεκινάμε από τη Ζένιτσα, εκεί όπου η Βοσνία υποδέχεται την Πολωνία. Οι Βόσνιοι είχαν δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του Nations League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ιταλία. Παρόλα αυτά, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ένα αποτέλεσμα απόλυτα θετικό από κάθε άποψη.  Η Πολωνία, από την πλευρά της, απόντος του Λεβαντόφσκι, ελάχιστα απείλησε την Ολλανδία την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε φυσιολογικά με 1-0. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τους Οράνιε, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, θα μπορούσε να έχει δεχθεί και άλλα τέρματα.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να ασχοληθούμε με τη νίκη της Βοσνίας. Έρχεται την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιταλία, οι Πολωνοί δε θα έχουν ξανά τον Λεβαντόφσκι, χωρίς τον οποίο δυσκολεύονται να απειλήσουν, ενώ θεωρούμε ότι και ο παράγοντας έδρας θα παίξει το ρόλο του. Θα πάμε, επομένως, με τον 1 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με τα γκολ στο Μπέλφαστ

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη και τελευταία για σήμερα πρόταση, η οποία προκύπτει από τον αγώνα Βόρεια Ιρλανδία – Νορβηγία. Έναν “παλικαρίσιο” βαθμό πήρε στη Ρουμανία την προηγούμενη αγωνιστική η Βόρεια Ιρλανδία, καθώς μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και να αποφύγει την ήττα (1-1). Η Νορβηγία, από την πλευρά της, στην πρεμιέρα του Nations League έχασε με 2-1 στην έδρα της από την Αυστρία. Αποτέλεσμα που σίγουρα δεν την άφησε ικανοποιημένη, απόψε θα προσπαθήσει να “ρεφάρει” στο Μπέλφαστ.

Στοιχηματικά, επιλέγουμε να μην ασχοληθούμε με τελικό νικητή, αλλά με τα γκολ. Η Βόρεια Ιρλανδία αγωνίζεται στη “βάση” της και θα επιδιώξει να γίνει το αφεντικό του ματς, η Νορβηγία, όμως, διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δεν αποκλείεται να έχουμε υψηλό σκορ, θα πάμε με το Over 2 γκολ, σε απόδοση 2.08. Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ, με το στοίχημα να επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 3 τέρματα. Αν επιτευχθούν 2 γκολ ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE