ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τόκιτς, η σπουδαιότερη «πράσινη» μεταγραφή στο πινγκ πονγκ!

Σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Τόκιτς, η σπουδαιότερη «πράσινη» μεταγραφή στο πινγκ πονγκ!
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μπόγιαν Τόκιτς για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή που θα βοηθήσει τα μέγιστα το τμήμα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ  να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω .Ο Σλοβένος άσος είναι ο σπουδαιότερος ξένος  αθλητής που  έχει φορέσει την «πράσινη» φανέλα  και η μεταγραφή του πραγματοποιήθηκε και πάλι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, χάρη στα χρήματα που μάζεψαν οι «αιώνια πιστοί» μέσω της καμπάνιας «Σύλλογος πιο μεγάλος».

Γεννημένος το 1981 στη Σλοβενία ο Τόκιτς μετράει πολλές διακρίσεις  και το κορυφαίο του πλασάρισμα ήταν η 25η θέση στο παγκόσμιο ranking τον Νοέμβριο του 2011. Τον περασμένο Απρίλιο βρισκόταν στην 65η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και αναμφίβολα είναι  ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Έχει κατακτήσει  δύο χάλκινα μετάλλια στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2009 και του 2011 στο διπλό ενώ το 2011 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στο ατομικό. Επιπλέον το 2007 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 και του 2012  έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο. Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο ενώ έχει προκριθεί και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στους εξής συλλόγους : Πλουντερχάουζεν (Γερμανία), Φριγκενχάουζεν (Γερμανία) και Σάαρμπρικεν (Γερμανία). Μάλιστα στη Γερμανία έχει κατακτήσει τη γερμανική λίγκα.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Τόκιτς ανέφερε «Γνωρίζω πολύ καλά τον Παναθηναϊκό σαν σύλλογο καθώς έχει πολλές επιτυχίες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα μου. Είναι πρόκληση για μένα να πετύχουμε κάτι μεγάλο και με το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...