ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη “γεύση” από την εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε μια πρώτη εικόνα από τη νέα φανέλα.

Πρώτη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε μια πρώτη εικόνα από τη νέα φανέλα.

Οι πράσινοι μετά τα αποκαλυπτήριας της δεύτερης και της τρίτης εμφάνισης για τη νέα σεζόν, έδωσαν μια πρώτη γεύση από την πρώτη, την πράσινη δηλαδή, που θα φορεθεί περισσότερο από κάθε άλλη φέτος, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια.

Το μήνυμα του τριφυλλιού ήταν: Η βόλτα μας στην Αθήνα συνεχίζεται, η πρώτη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 έρχεται! Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο προορισμός μας; Μείνετε συντονισμένοι!

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φανέλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.