ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινη τρέλα: Εξαντλήθηκε σε λίγα 24ωρα η δεύτερη φανέλα – Στο επίσημο κατάστημα όλες οι εμφανίσεις!

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού αρέσουν πολύ στον κόσμο.

Πράσινη τρέλα: Εξαντλήθηκε σε λίγα 24ωρα η δεύτερη φανέλα - Στο επίσημο κατάστημα όλες οι εμφανίσεις!

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού αρέσουν πολύ στον κόσμο.

Οι πράσινοι μετά και τα σημερινά αποκαλυπτήρια της πρώτης πράσινη φανέλας ενόψει της νέας χρονιάς, έχουν παρουσιάσει όλες τις εμφανίσεις τους. Η αρχή έγινε με τη δεύτερη και η συνέχεια με την τρίτη, χρώματος γκρι.

Οι καινούριες φανέλες αρέσουν πολύ στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο ότι η δεύτερη, που βγήκε για το κοινό πρώτα από τις υπόλοιπες, εξαντλήθηκε μέσω του ηλεκτρονικού επίσημου καταστήματος του τριφυλλιού, μέσα σε λίγα 24ωρα!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορείτε να δείτε τη χαρακτηριστική εικόνα

Φυσικά, σύντομα θα δοθεί από το pao.gr και το paofc.gr η δυνατότητα για εκ νέου παραγγελίες στη φανέλα, ενώ όλες οι εμφανίσεις βρίσκονται στο επίσημο κατάστημα της ομάδας στην οδό Πανεπιστημίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.