ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κύμα ενθουσιασμού από τον κόσμο για τις νέες φανέλες (pic)

Χαμός από θετικά σχόλια στα social media της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις νέες φανέλες.

Παναθηναϊκός: Κύμα ενθουσιασμού από τον κόσμο για τις νέες φανέλες (pic)

Χαμός από θετικά σχόλια στα social media της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις νέες φανέλες.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν σήμερα τη διαδικτυακή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Πρόκειται για την πρώτη (πράσινη), τη δεύτερη (ιβουάρ) και την τρίτη (γκρι), με την υπογραφή της kappa και έντονο το ρετρό στοιχείο, αφού η φανέλα θυμίζει αυτή της σεζόν 1984/85!

Ο κόσμος έχει υποδεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό τις νέες εμφανίσεις, ενώ όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η δεύτερη διαδικτυακά εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια στα social media της πράσινης ΠΑΕ, θα το διαπιστώσετε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Panathinaikos home shirt for 2020/21 season will make a stop at “Panathinaikon” stadium. The colors of the shirt, bring in mind 1984/85 season and cover again the cultural symbol of the Greek capital. Obviously, the last stop of our shirt couldn’t be elsewhere than in our historical ground. Exactly like every day of a Panathinaikos fan who has a one and only destination every evening! • Η πρώτη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 κάνει στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τα χρώματα της, ξυπνούν μνήμες της περιόδου 1984/85 και «ντύνουν» το πολιτιστικό σύμβολο της ελληνικής πρωτεύουσας. Φυσικά, η τελευταία στάση της φανέλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ιστορική μας έδρα. Όπως ακριβώς, η μέρα κάθε Παναθηναϊκού έχει για το βράδυ έναν και μόνο προορισμό! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo #Kappa #Home #Kit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.