ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Είπε και χειρότερα: Το νέο βίντεο με ατάκες μαγκιάς του Κρητικού του Big Brother αποδεικνύει ότι όλοι ήξεραν (Vid)

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα...

Είπε και χειρότερα: Το νέο βίντεο με ατάκες μαγκιάς του Κρητικού του Big Brother αποδεικνύει ότι όλοι ήξεραν (Vid)

Οι χυδαιότητες που ξεστόμισε ο Αλεξανδρίδης (το γεγονός ότι οι στοιχηματικές ήταν τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης λέει πολλά για την κατάντια μας) δεν ήταν οι μόνες.

Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε ή ότι έπεσε απ’ τα σύννεφα με την συμπεριφορά ενός τύπου που μπήκε στο παιχνίδι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να προκαλέσει.

Το πιο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Αλεξανδρίδης είχε ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της… βαρυμαγκιάς του μιλώντας στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ