ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Μπρέσια ο Χρήστος Δώνης για 1+2 χρόνια!

Ο Χρήστος Δώνης, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια στην ιταλική Μπρέσια.

Στην Μπρέσια ο Χρήστος Δώνης για 1+2 χρόνια!

Ο Χρήστος Δώνης μετά την πρόταση από την Άσκολι, δέχτηκε μια καλύτερη οικονομικά από την Μπρέσια. Η ιταλική ομάδα του προσέφερε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια, η ανανέωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί αυτόματα σε περίπτωση που ο Έλληνας μέσος φτάσει τα δεκαπέντε 45λεπτα.

Ο Δώνης έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπρέσια, αλλά έχει ζητήσει να απαντήσει επίσημα μέχρι αύριο. Ο λόγος που το έχει κάνει αυτό είναι γιατί περιμένει να δει αν θα έρθει μια εξαιρετικά καλή πρόταση από την Τουρκία. Μόνο αν γίνει αυτό θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο βασικός λόγος που ο Δώνης επιλέγει την Μπρέσια είναι το γεγονός ότι έχει στόχο την άμεση επάνοδο της στη Serie A.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...