Ο Ισπανός μπακ υπογράφει πιθανότατα σήμερα και στον Παναθηναϊκό… φορτσάρουν για τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Με την απόκτηση του 30χρονου Χουανκάρ από τη Μάλαγα, το τριφύλλι κλείνει το κενό που είχε δημιουργηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός θα αποτελέσει τη νούμερο 1 επιλογή, έχοντας πίσω του Χατζηθεοδωρίδη, αλλά και Ζαγαρίτη.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι κοιτάζουν τις επόμενές τους κινήσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Οπου “επόμενες κινήσεις”, βάλτε τον δεξιό μπακ και τον χαφ. Για τον πρώτο, θεωρείται δεδομένο ότι ο Τσάβι Ρόκα θα προχωρήσει για να καλύψει τη θέση. Εχει αποκτηθεί, ήδη, ο Φακούντο Σάντσες, αλλά δεν υπάρχει άλλος για δεύτερος, πλην του νεαρού Σαμαρά. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα προχωρήσει για να αποκτήσει έναν ακόμη δεξιό οπισθοφύλακα.

Σε ό, τι αφορά την απόκτηση του κεντρικού χαφ, εδώ η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για τις θέσεις 6-8 είναι μοιρασμένες. Οι πράσινοι δε θα προχωρήσουν για να κλείσουν ποδοσφαιριστή δίχως να τους ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά του. Δε θα γίνει μεταγραφή, απλώς για… να γίνει, αλλά μόνο αν θα ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου