ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Τόλιου

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» στο γυναικείο πινγκ πονγκ καθώς η προσθήκη της Τόλιου βοηθάει το τμήμα να αλλάξει επίπεδο φέτος στην Α1.

Στον Παναθηναϊκό η Τόλιου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Τόλιου για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» στο γυναικείο πινγκ πονγκ καθώς η προσθήκη της Τόλιου βοηθάει το τμήμα να αλλάξει επίπεδο φέτος στην Α1.

Η 25χρονη αθλήτρια έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί σε ομάδες του εξωτερικού ενώ έχει βρεθεί στην 144η θέση στο παγκόσμιο ranking.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προηγούμενες ομάδες της ήταν οι Φοίνικες Πατρών και ο ΔΑΟ Ταύρου ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τις Νορμπέλο (Ιταλία) και Στόρφορς (Σουηδία).

Το παλμαρέ της είναι ιδιαίτερα πλούσιο αφού έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία γυναικών στο ατομικό και δύο φορές στο διπλό. Επίσης ήταν μια φορά πρωταθλήτρια στις νέες γυναίκες, τρεις φορές στις νεάνιδες και μια φορά στις κορασίδες.

Είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια στην Α1 Κατηγορία γυναικών, ενώ έχει πετύχει δύο φορές πρόκριση στην 16άδα του Πανευρωπαϊκού νεανίδων στο ατομικό, μια φορά στο ομαδικό, μια φορά στο διπλό και μια φορά στο διπλό-μικτό

Ακόμα ήταν μια φορά πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία στις γυναίκες στη Σουηδία ενώ έχει κατακτήσει την 5η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες το 2-015 στο ατομικό και την τέταρτη θέση στο ομαδικό.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κατερίνα Τόλιου είπε «Για εμένα αυτή η μεταγραφή έχει ιδιαίτερο κύρος, διότι έρχομαι σε έναν πολύ μεγάλο Σύλλογο με τεράστια ιστορία στον αθλητισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους τους τμήματος για την θερμή υποδοχή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για την αγωνιστική σεζόν που θα ακολουθήσει. Φέτος είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως σε ελληνίδες παίκτριες, και την συμπληρώνει η πολύ έμπειρη αθλήτρια με πολλές επιτυχίες Yana Timina, και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε με όλες μια άψογη συνεργασία.

Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και θα είμαι εκεί να αγωνιστώ για την ομάδα μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...