ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ: «Έφυγε» στα 49 του ο Νίκος Γιαλαμάς

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σοκ: «Έφυγε» στα 49 του ο Νίκος Γιαλαμάς

Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά στην κοινωνία του Ηρακλείου. Ο Νίκος Γιαλαμάς, παλαίμαχος γκολκίπερ με αξιόλογη καριέρα στον ΟΦΗ, απεβίωσε εντελώς ξαφνικά στα 49 του.

Ο εκλιπών κατέρρευσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης και εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς, παρά τις προσπάθειες αρχικά των περαστικών και εν συνεχεία του ΕΚΑΒ να τον σώσουν.

Ο Γιαλαμάς γεννήθηκε στις 13/05/1971 και εκτός από τον ΟΦΗ έπαιξε σε Άγιο Νικόλαο, Πανσερραϊκό, Χανιά, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Γιούχτα και Πατούχα. Με τον ΟΦΗ και προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ, έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία από το 1995 μέχρι το 1999.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...