ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Βάντσικ: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικήσει έναν τίτλο φέτος η χρονιά θα είναι αποτυχημένη»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το αναβαθμισμένο ρόστερ του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι οι απαιτήσεις φέτος είναι σαφώς υψηλότερες και εξέφρασε την ευχή του για τίτλο.

Βάντσικ: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικήσει έναν τίτλο φέτος η χρονιά θα είναι αποτυχημένη»

Το «Βουνό» μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον φετινό ρόστερ, για τους στόχους που πρέπει να βάλει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για την… εικόνα που έχει από τους «πράσινους» τερματοφύλακες.

Τι είπε για την αναγκαιότητα να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη αλλά και για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά δεν είχε το υλικό του Πογιάτος.

Όλα στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Πως είδατε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Μαρκό;

 «Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους παίκτες στο ρόστερ του φέτος απ΄ ότι πέρυσι. Πιο ποιοτικούς παίκτες. Ταυτόχρονα, έχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρυσι. Το δυναμικό που έχει να διαχειριστεί ο προπονητής είναι ποιοτικότερο και μεγαλύτερο. Το φιλικό με την Μαρκό δεν ήταν τόσο δυνατό και επειδή ήταν το πρώτο ματς και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης η ομάδα μετά το φιλικό έκανε κι άλλες μεταγραφές. Νομίζω ότι σε κάθε θέση ο Παναθηναϊκός έχει φοβερές λύσεις  και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Όλοι όσοι έχουν έρθει ξέρουν πολύ μπάλα και η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποια είναι η γνώμη σας για τους Έλληνες τερματοφύλακες της ομάδας;

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους τερματοφύλακες. Ο Διούδης αυτή τη στιγμή είναι νούμερο 1. Και οι μικροί όμως είναι πολύ καλοί. Είναι ψηλά παιδιά και είμαι σίγουρος ότι έχουν μπροστά τους μια λαμπρή καριέρα».

Πως είδατε στα υπόλοιπα φιλικά την ομάδα;

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους και καλούς παίκτες, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται ακόμα καλύτεροι. Έτσι θα γίνεται καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Μόλις αρχίσουν να βρίσκουν χημεία και γενικότερα όταν θα αρχίσουν να… βρίσκονται μεταξύ τους, θα πάνε πολύ καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει μια χαρά φέτος».

Ποια είναι η γνώμη σας για το υλικό της ομάδας φέτος;

«Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Ο Γιώργος δεν είχε στη διάθεση του τόσο ποιοτικούς παίκτες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει το κατάλληλο υλικό και βλέπουμε μάλιστα ότι και η διοίκηση έχει δείξει κάποια διάθεση για να κάνει κάτι καλό. Μακάρι να πάει καλά η ομάδα και να χαρούμε και εμείς ξανά με τον Παναθηναϊκό».

Με βάση τις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα δεν ανεβαίνουν κατ΄ επέκταση και οι απαιτήσεις. Σωστά;

« Ο Παναθηναϊκός φέτος θα πρέπει να έχει στόχο να πάρει το Κύπελλο ενώ στο πρωτάθλημα να είναι πιο κοντά στον πρώτο. Να μην έχει την διαφορά που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αν δεν γίνουν αυτά για μένα η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Φέτος πρέπει να κοιτάει πιο ψηλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Επίσης πρέπει να πάρει μια καλή θέση, ώστε του χρόνου να παίξει στην Ευρώπη».

Πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην Ευρώπη;

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει να είναι. Εμείς έχουμε ζήσει τρομερές στιγμές με το ΟΑΚΑ να έχει 50-60.000 κόσμο. Ο Παναθηναϊκός ήταν και πρέπει να είναι… Ευρωπαίος. Πρέπει να παίζει στην Ευρώπη»

Ποιο είναι  το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;

«Εύχομαι σαν Παναθηναϊκός να έχουμε επιτυχίες και η ομάδα να παίξει καλή μπάλα. Όταν ανοίξουν τα γήπεδα θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα από κοντά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...