ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο μέτρο: Μάσκες παντού και στην Αττική!

Η «έκρηξη» κρουσμάτων σήμερα Πέμπτη με 372 φέρνει έκτακτα μέτρα και στην Αττική, με την χρήση της μάσκας να γίνεται υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.

Έκτακτο μέτρο: Μάσκες παντού και στην Αττική!

Η έξαρση κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 372 κρούσματα, ένας αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, με τα 133 εξ αυτών να είναι στην Αττική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, οι επιστήμονες έχουν τονίσει στην κυβέρνηση πως το καταλληλότερο μέτρο για να περιοριστεί η διασπορά του ιού είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας τόσο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Την τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός το πρωί της Παρασκευής, μετά την σύσκεψη που θα έχει με τους λοιμωξιολόγους.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 36.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.