ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Η άλωση του Γκελζενκίρχεν (Pics, Vid)

Την ημέρα που ο πλανήτης βίωνε μία από τις μεγαλύτερες του τραγωδίες, ο Παναθηναϊκός, περνούσε… αέρα από το Γκελζενκίρχεν, επικρατώντας της Σάλκε με 2-0, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, της περιόδου, 2001/2002.

Η άλωση του Γκελζενκίρχεν (Pics, Vid)

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Κυράστα, ξεκίνησαν με φόρα τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα τεράστιο διπλό στη Γερμανία, απέναντι στη Σάλκε, στο νεότευκτο τότε, «Άουφ Σάλκε Αρίνα», κερνώντας… πίκρα τους οπαδούς των «βασιλικών μπλε».

panathinaikos24.gr-Σόουζα Σάλκε Παναθηναϊκός 0-2

Βλάοβιτς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ (75΄) και Μπασινάς (80΄) τα γκολ για το «τριφύλλι», σε μια μέρα… μαύρη, με τον Γιάννη Κυράστα, να αφήνει το ματς στην άκρη και να αναφέρεται στις δηώσεις του, για το θλιβερό γεγονός, του τρομοκρατικού χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους, της Νέας Υόρκης, την 11/9, του 2001.

panathinaikos24.gr-ΚαραγκούνηςΣάλκε Παναθηναϊκός 0-2

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Χένρικσεν, Κυργιάκος, Μπασινάς, Πάουλο Σόουζα, Μικάελσεν (76′ Βόκολος), Κόλκα (68′ Βλάοβιτς), Καραγκούνης, Κωνσταντίνου (89′ Σάριτς).

ΣΑΛΚΕ: Ρεκ, Φαν Κερκόφεν, Χάιτο, Νέμετς, Βάλντοχ, Μπέμε, Μέλερ (59′ Βίλμοτς), Κάμπουις, Φαν Χουγκντάλεμ (78′ Τζόρτζεβιτς), Αγκάλι, Μπενζά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ