ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναχώρησε για Κάουνας ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε σήμερα για το Κάουνας, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η Euroleague.

Αναχώρησε για Κάουνας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία του.

Το Σάββατο (12/9, 19.00) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Zalgiris Kaunas στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ την Κυριακή (13/9) θα κοντραριστούν με μία εκ των AX Armani Exchange Milan και Alba Berlin, οι οποίες συγκροτούν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού.

Οι πράσινοι θα συμμετάσχουν στο τουρνούα αυτό, το οποίο θα αποτελέσει ένα πρώτο τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.