ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γνωστός παρουσιαστής ήθελε να αυτοκτονήσει (pics)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Πάτρας όταν πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού σταθμού προανήγγειλε μέσω Facebook ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Γνωστός παρουσιαστής ήθελε να αυτοκτονήσει (pics)

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο». Ήταν το μήνυμα που ανάρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστός Αχαιός πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού σταθμού.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των Αρχών, ενώ είχε προηγηθεί ακόμα ένα μήνυμα στο οποίο έγραψε πως «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Τα συγκεκριμένα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία στην συνέχεια ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ.Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου και βρήκαν τον άντρα και αφού ακολούθησαν τις απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (9/9).

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του παρ΄ολίγον αυτόχειρα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.