ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρέλανε» τους συμπαίκτες του ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε για πρώτη φορά χθες με τον Παναθηναϊκό και... τρέλανε άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, καθώς έδειξε έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

«Τρέλανε» τους συμπαίκτες του ο Χουάνκαρ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στην πρώτη προπόνηση με την πράσινη φανέλα ο Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Όλοι μιλούσαν για τις επιθετικές του αρετές και τις τρομερές μεταβιβάσεις του. Ο Χουάνκαρ είχε και πάρα πολύ καλά τρεξίματα και από πλευράς φυσικής κατάστασης ήταν σε τρομερή κατάσταση.

Επίσης όλοι είχαν να πουν για την ταχύτητα του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν περίμενε να είναι τόσο έτοιμος ο Χουάνκαρ και για τον λόγο αυτό, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ρίξει στη μάχη της Τρίπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.