ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης από τη Θύρα 13 Χανίων (pic)

Το δικό της κοινωνικό μήνυμα έστειλε η Θύρα 13 Χανίων.

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης από τη Θύρα 13 Χανίων (pic)

Το δικό της κοινωνικό μήνυμα έστειλε η Θύρα 13 Χανίων.

Οι φίλοι του τριφυλλιού από το κλαμπ της πόλης της Κρήτης άπλωσαν ένα πανό στον σύνδεσμό τους που γράφει: “Μια πόλη ξενοδοχείο είναι μια νεκρή πόλη. Αλληλεγγύη στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους”.

Το μήνυμα αλληλεγγύης έχει να κάνει με το  Rosa Nera, στο πλαίσιο των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η αστυνομική επέμβαση και η εκκένωση των κτιρίων του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Λόφο Καστέλι.

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 228.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ