ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός TV: Δελεαστικές οι τιμές, συμφέρει το ετήσιο πακέτο

Πολύ καλές οι τιμές από την πράσινη ΠΑΕ μετά την επισημοποίηση του Παναθηναϊκός TV.

Παναθηναϊκός TV: Δελεαστικές οι τιμές, συμφέρει το ετήσιο πακέτο

Πολύ καλές οι τιμές από την πράσινη ΠΑΕ μετά την επισημοποίηση του Παναθηναϊκός TV.

Οπως έκανε γνωστό και επίσημα το τριφύλλι, το νέο κανάλι θα μεταδώσει όλα τα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, όπως έκανε και με τα φιλικά. Αυτό θα συμβαίνει μέσω του paotv.gr και μέσω της cosmote tv.

Ενδιαφέρον έχουν, φυσικά, τα πακέτα τιμών που ανακοινώθηκαν. Οι τιμές είναι εξαιρετικές και όπως θα διαπιστώσει κανείς, συμφέρει να πάρει το ετήσιο πακέτο συνδρομής. Η τιμή του είναι στα 89,99 ευρώ (κόστος μικρότερο των 5 ευρώ ανά αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας).

Η τιμή ανά ματς είναι 5,99, ενώ τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Αρη, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ θα κοστίζουν 9,99, όπως και τα ματς των πλέι όφ.  Τέλος, όπως έγινε γνωστό το επαγγελματικό πακέτο για τα καταστήματα εστίασης είναι 250 ευρώ.

Κάντε εγγραφή και πληρώστε τη συνδρομή σας με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ