ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παραλήρημα Ακάρ: Να σωπάσουν οι Έλληνες για να μη γίνουν μεζές – Θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν

Συνεχίζει το μπαράζ προκλήσεων ο Ακάρ που καλεί την Ελλάδα να σωπάσει "για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων"

Παραλήρημα Ακάρ: Να σωπάσουν οι Έλληνες για να μη γίνουν μεζές - Θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν

Συνεχίζει το μπαράζ των προκλητικών δηλώσεων εναντίον της Ελλάδας, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Σε ένα νέο παραλήρημά του, συνέστησε στην Ελλάδα να σωπάσει “για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων”.

“Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλά να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά, κατά την ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής σε κέντρο εκπαίδευσης Ταξιαρχίας του Πεζικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.