ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Παναθηναϊκός Α.Ο. και «Παναθηναϊκός TV» μαζί!»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του έκανε και επίσημη την έναρξη της συνεργασίαε του με το Παναθηναϊκός Tv.

«Παναθηναϊκός Α.Ο. και «Παναθηναϊκός TV» μαζί!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συνεργασία του με το κανάλι «Παναθηναϊκός TV» για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Η «μάνα του λόχου» παραχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των αγωνισμάτων που καλλιεργεί (ομαδικών και ατομικών) και των ακαδημιών τους στο νέο κανάλι.

Κοινή πεποίθηση όλων στην «πράσινη» οικογένεια είναι να φτάσει η εικόνα του Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της γης,  όπου κατοικούν οι  «αιώνια πιστοί» οπαδοί.

Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του «Παναθηναϊκός TV»  θα υπάρχει κάλυψη των 19 αγωνισμάτων του Συλλόγου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ενώ υπάρχει η διάθεση να υπάρχει κάλυψη και στα  8 τμήματα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ.»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...