Οι πράσινοι βρίσκονται από χθες στο Κάουνας, προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Σήμερα λοιπόν το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στις 19:30 με μοναδικό στόχο να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και τη νίκη κατ΄ επέκταση.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με διάστρεμμα. Ο Κουβανός συμμετείχε χθες (11/9) σε μέρος της προπόνησης και μένει να φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς.

Για την συμμετοχή στο τουρνουά του Κάουνας, ο Γιώργος Βόβορας σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε φιλικούς αγώνες απέναντι σε ομάδες της Euroleague και δη να συμμετέχουμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά το οποίο διεξάγεται κάτω από την… ομπρέλα και το ασφαλές περιβάλλον της Euroleague. Για εμάς είναι σημαντικά αυτού του επιπέδου τα φιλικά για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Τέτοια ματς με τόσο δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσουν να δούμε τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, τα σημεία δηλαδή που θα πρέπει να δουλέψουμε πριν το ξεκίνημα της σεζόν».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου