ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυνατό τεστ κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τη Ζαλγκίρις (19:00, Novasports 3) σε φιλική αναμέτρηση, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά του Κάουνας.

Δυνατό τεστ κόντρα στη Ζαλγκίρις

Οι πράσινοι βρίσκονται από χθες στο Κάουνας, προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Σήμερα λοιπόν το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στις 19:30 με μοναδικό στόχο να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και τη νίκη κατ΄ επέκταση.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με διάστρεμμα. Ο Κουβανός συμμετείχε χθες (11/9) σε μέρος της προπόνησης και μένει να φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συμμετοχή στο τουρνουά του Κάουνας, ο Γιώργος Βόβορας σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε φιλικούς αγώνες απέναντι σε ομάδες της Euroleague και δη να συμμετέχουμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά το οποίο διεξάγεται κάτω από την… ομπρέλα και το ασφαλές περιβάλλον της Euroleague. Για εμάς είναι σημαντικά αυτού του επιπέδου τα φιλικά για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Τέτοια ματς με τόσο δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσουν να δούμε τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, τα σημεία δηλαδή που θα πρέπει να δουλέψουμε πριν το ξεκίνημα της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.