ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα – Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Δίχως τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που υπέστη διάστρεμμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα - Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό λίγη ώρα πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Τρίπολη για την αυριανή (13/9, 20:30) πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League Interwetten κόντρα στον Αστέρα.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη διάστρεμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος είναι ήδη στην Τρίπολη λόγω του αγώνα της Κ19.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Σένκεφελντ. Ολοι οι παραπάνω είναι εκτός όπως και ο Χουάνκαρ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...