ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα.

Βόβορας: «Να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το φιλικό με τη Ζαλγκίρις: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που μας έβαλε πίεση, που παίζει επιθετικά. Έτσι είναι η Euroleague. Πήραμε ένα καλό μάθημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Φυσικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις για την νίκη της. Πήραμε κάποια μαθήματα. Ειδικά εκτός έδρας δεν μπορείς να νικήσεις με 15 ασίστ και 15 λάθη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το βίντεο για να βελτιωθούμε. Ύστερα από πέντε μήνες αυτό το ματς ήταν σημαντικό. Θα μας βοηθήσει».

Για την νέα εποχή του Παναθηναϊκού: «Ξεκινάει κάτι νέο για τον Παναθηναϊκό, χωρίς τον κ. Γιαννακόπουλο, με τη δύσκολη και απρόβλεπτη κατάσταση του κορωνοϊού. Χτίσαμε μια νεανική ομάδα, με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θέλουμε να παίζουμε με ενέργεια. Σίγουρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να βρούμε ελεύθερα σουτ, να τρέξουμε. Είναι η δουλειά μας να διαβάζουμε το παιχνίδι μέρα με την μέρα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση του κορωνοϊού: «Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα ταξιδεύουμε, πώς θα πηγαίνουμε σε κάποιες χώρες. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν έχουμε ένα κρούσμα στην ομάδα μας ή ένα εκτός έδρας. Είναι πολλά πράγματα, που πρέπει να δούμε στην πράξη. Το μόνο μήνυμα που έχουμε είναι ότι πρέπει να παίξουμε, να βρούμε τον τρόπο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας και να βρούμε τις λύσεις».

Για τα μέτρα ασφαλείας στο Κάουνας: «Το πρωτόκολλο είναι σωστό, όλα λειτουργούν σωστά. Όμως, όπως συζητήσαμε, υπάρχουν κι άλλα θέματα. Για παράδειγμα, δεν είναι εύκολο να ταξιδεύεις με πτήσεις με δύο ανταποκρίσεις. Βλέπεις τόσο κόσμο… Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, την ομάδα. Όμως, δεν είναι εύκολη κατάσταση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όσα θα συμβούν σε κάθε περίπτωση».

Για την νέα Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ νωρίς για όλες τις ομάδες, για να δούμε ακριβώς τι μπάσκετ θέλουν να παίξουν. Η Ζαλγκίρις σήμερα έπαιξε με ενέργεια, θέλησε να τρέξει περισσότερο, να βρει ανοιχτά σουτ. Όμως, όπως είπα, είναι νωρίς για να σχολιάσουμε τι ομάδα θα έχει μέσα στη σεζον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...