ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (20:30 - NS1 - PANATHINAIKOS24.GR)

Η νίκη πάνω απ’ όλα!

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30 - NS1 - PANATHINAIKOS24.GR) και θέλει να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30 – NS1 – PANATHINAIKOS24.GR) και θέλει να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Οι πράσινοι μετά τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με Μαρκό, ΟΦΗ, Λαμία και ΠΑΟΚ καλούνται να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς του σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Τρίπολης.  Ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος είναι να πάρει το πρώτο τρίποντο, ακόμη και αν δεν εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η νίκη είναι αυτή που μετράει, σε μια χρονιά απαιτήσεων για το τριφύλλι.

Πέραν των γνωστών απουσιών των τραυματιών Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη και Ιωαννίδη, εκτός έμεινε ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού στον γλουτό από πτώση, ο νεοαποκτηθείς Χουανκάρ γιατί δεν ήρθε εγκαίρως το δελτίο του, αλλά και ο Εμμανουηλίδης που υπέστη διάστρεμμα.

Ο Πογιάτος στο 4-3-3, θα έχει τον Διούδη στο τέρμα, τους Βέλεθ και Πούγγουρα στόπερ, τον Φακούντο Σάντσες στο δεξί και πιθανότατα τον Μαυρομμάτη (αουτσάιντερ ο Ζαγαρίτης) στο αριστερό άκρο άμυνας. Ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Μπουζούκη και Αγιούμπ εσωτερικούς μέσους θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Σαβιέρ και ο Καρλίτος θα πλαισιώνουν τον Μακέντα στην επίθεση.

Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

Exit mobile version