ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Αντονίτο!

Ο Ισπανός δεξιός μπακ της Βαγιαδολίδ, Αντονίτο, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός για Αντονίτο!

Ο Ισπανός δεξιός μπακ της Βαγιαδολίδ, Αντονίτο, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και όπως σας είχαμε αναφέρει αυτός θα είναι από το εξωτερικό. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα είναι ο Αντονίτο της Βαγιαδολίδ. Παίκτης έμπειρος, στα 32 του, με συνολικά 300 ματς στην καριέρα του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ μέχρι το 2021, αλλά όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί είναι κοντά σε αποχώρηση με τις Τενερίφη, Οβιέδο και Αλμπαθέτε να είναι, επίσης, ομάδες που τον θέλουν. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη και είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός να αποτελέσει τον εκλεκτό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη Βαγιαδολίδ έχει καταγράψει 87 συμμετοχές έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.