ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οργια από τον Μάρκους Φόστερ με την Άλμπα! (vid)

Ο Μάρκους Φόστερ πέτυχε 29 πόντους σήμερα και έδειξε έμπρακτα ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίξει το σκοράρισμα του σε αυτόν.

Οργια από τον Μάρκους Φόστερ με την Άλμπα! (vid)

Ο Μάρκους Φόστερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα με 110-102. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης ήταν ότι ο Φόστερ δεν πάτησε ούτε λίγο… φρένο καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το ξεκίνημα του ήταν πραγματικά από άλλο πλανήτη. 4/4 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 14 πόντοι μόλις σε 15 λεπτά καθαρού αγώνα. Αλάνθαστος ο Αμερικανός έδειχνε να βρίσκεται σε τρομερή ημέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Φόστερ να είναι κύριος εκφραστής των επιθετικών κινήσεων του τριφυλλιού. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί πήρε ξανά το… όπλο του και άρχισε να πυροβολεί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Φόστερ να έχει πραγματοποιήσει μια πραγματικά μυθική εμφάνιση, με 7/9 τρίποντα και συνολικά 29 πόντους σε 27:16 καθαρά λεπτά συμμετοχής. Ο Φόστερ έδειξε σήμερα ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να υπολογίζει σε αυτόν, έδειξε ότι έχει το ταλέντο να πληγώσει την αντίπαλη άμυνα.

Από εδώ και έπειτα μένει να δούμε αν θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και αν γενικότερα θα είναι τόσο καλός και στα επίσημα ματς της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.