Ο Μάρκους Φόστερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα με 110-102. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης ήταν ότι ο Φόστερ δεν πάτησε ούτε λίγο… φρένο καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το ξεκίνημα του ήταν πραγματικά από άλλο πλανήτη. 4/4 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 14 πόντοι μόλις σε 15 λεπτά καθαρού αγώνα. Αλάνθαστος ο Αμερικανός έδειχνε να βρίσκεται σε τρομερή ημέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Φόστερ να είναι κύριος εκφραστής των επιθετικών κινήσεων του τριφυλλιού. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί πήρε ξανά το… όπλο του και άρχισε να πυροβολεί.

Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Φόστερ να έχει πραγματοποιήσει μια πραγματικά μυθική εμφάνιση, με 7/9 τρίποντα και συνολικά 29 πόντους σε 27:16 καθαρά λεπτά συμμετοχής. Ο Φόστερ έδειξε σήμερα ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να υπολογίζει σε αυτόν, έδειξε ότι έχει το ταλέντο να πληγώσει την αντίπαλη άμυνα.

Από εδώ και έπειτα μένει να δούμε αν θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και αν γενικότερα θα είναι τόσο καλός και στα επίσημα ματς της ομάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου