ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτιά στην Κάρυστο και «έκπληξη» από τον κόσμο στην Άρτα

Η καρδιά του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού χτυπούσε σε δύο γεωγραφικά σημεία ταυτόχρονα σήμερα αφού έγιναν αγώνες σε Κάρυστο και Άρτα.

Πρωτιά στην Κάρυστο και «έκπληξη» από τον κόσμο στην Άρτα

Στον ποδηλατικό αγώνας της Καρύστου ο Παύλος Γούδας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιοστην κατηγορία Μάστερ ενώ στην ίδια κατηγορία ο Κώστας Πιπίνης ήταν 18ος.

Στην τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος αντοχής στην Άρτα ο Μανώλης Σκάρος το πάλεψε αλλά ήταν εκτός χρόνου κατάταξης ενώ ο Φάνης Κυδώνης εγκατέλειψε.

Παρόλα αυτά ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Άρτα ετοίμασε μια ευχάριστη έκπληξη στο ποδηλατικό τμήμα και τους  παρέθεσε γεύμα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του είναι μια μεγάλη οικογένεια «δεμένη» με ισχυρούς δεσμούς

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...