ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογιάτος σε παίκτες: «Δεν πρέπει να υπάρξει ξανά τέτοια ολιγωρία!»

Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε στους παίκτες μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να χάνουν ούτε λεπτό τη συγκέντρωσή τους.

Πογιάτος σε παίκτες: «Δεν πρέπει να υπάρξει ξανά τέτοια ολιγωρία!»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο.

Μετά το τέλος του αγώνα η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα αποδυτήρια της ομάδας, με όλους τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός προπονητής που ήταν φανερά απογοητευμένος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ηρθε μία ήττα, που μας στενοχώρησε όλους . Πάμε παιδιά, συνεχίζουμε δυνατά, κοιτάμε μπροστά. Το ματς σήμερα το χάσαμε, διότι σε μία φάση δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας σε όλο το παιχνίδι και να αποφεύγουμε τα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Τέλος, οι παίκτες εξέφρασαν την απορία τους για την επιλογή να γίνει αλλαγή ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Μάλιστα, και στην τηλεόραση την ώρα της αλλαγής του ο Διούδης φαίνεται να ρωτάει τον Κουρμπέλη αν ζήτησε ο ίδιος αλλαγή επειδή έχει κάτι με τον αρχηγό να απαντάει «όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...