Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Οι πράσινοι δεν είχαν καθόλου καλή παρουσία και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πέρα από το γεγονός αυτό αν κανείς παρατηρούσε την ενδεκάδα που κατέβασε ο Ντάνι Πογιάτος και την έθετε σε σύγκριση με τους «11» που είχε επιλέξει στο τελευταίο ματς της κανονική διάρκειας της προηγούμενης σεζόν θα συνειδητοποιήσει το πόσο έχει αλλάξει το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, στο ματς που είχε πραγματοποιηθεί την 01/03/2020 κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-1 στο ΟΑΚΑ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Γιώργος Δώνης είχε παρατάξει τους παρακάτω «11»: Ξενόπουλος, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Μπουζούκης ,Νάγκι, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Πάμε να δούμε τώρα την ενδεκάδα της ομάδας στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σαβιέρ και Μακέντα.

Αν πραγματοποιήσει κανείς μια σύγκριση βλέπει ότι η ενδεκάδα είναι κατά τα 8/11 διαφορετική. Τα πρόσωπα που είναι… ίδια είναι μόνο οι Μακέντα, Πούγγουρας και Κουρμπέλης.

Από αυτό γίνεται κατανοητό ότι η πράσινη ενδεκάδα έχει αλλάξει άρδην.

Σε όλα αυτά πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται να ενσωματωθούν στην ομάδα και ορισμένα νέα αποκτήματα όπως οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ.

Έτσι γίνεται αντιληπτό το ολικό λίφτινγκ που έχει πραγματοποιηθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού» καθώς παρελθόν έχουν αποτελέσει και άλλα βασικά γρανάζια που είχε τύχει να μην είναι στην ενδεκάδα τότε όπως οι: Ινσούα και Δώνης.

Συμπερασματικά, γίνεται σαφές ότι οι πράσινοι έχουν αλλάξει τα βασικά τους στελέχη στα μπακ, στο κέντρο αλλά και στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου