ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Τα στοιχεία που θέλει να βάλει ο Πογιάτος και οι απαιτήσεις για φέτος”

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός και την υποχρέωση για άμεση ανάκαμψη μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Δεσύλλας:

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει εν μέρει προβληματισμός για την ήττα από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά από την άλλη μιλάμε για μια καινούργια προσπάθεια από μία νέα ομάδα.

Η ήττα αυτή φέρνει φυσικά προβληματισμό, αλλά άπαντες είναι υποχρεωμένοι στο τριφύλλι να δουλέψουν σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες με στόχο τη βελτίωση και τη νίκη στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ, στη Λάρισα.

Σχολιάζοντας τα δεδομένα των «πρασίνων» ο Διονύσης Δεσύλας τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ότι ο Πογιάτος θέλει να βάλει δύο συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και δουλεύει σε αυτή την κατεύθυνση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά είναι η ταχύτητα στην ανάπτυξη και το πρέσινγκ, που χαρακτηρίζουν και τη γενικότερη φιλοσοφία της προπονητικής σχολής του Πογιάτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.