ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό με τον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες»

Διαβάστε την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Κολοβέτσιος: «Ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό με τον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες»

Με μια ανάρτηση του στο instagram ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

«Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα. Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό. Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες», αναφέρει.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!💚

A post shared by Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...