ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός των πρώτων 30 λεπτών έδειξε σημάδια προόδου στο φιλικό με τη Ρίτας και παρά τις απουσίες των Παπαπέτρου και Σαντ Ροος (προφυλάχθηκαν) νίκησε 75-67 την ομάδα της Λιθουανίας. Αρκετές οι δοκιμές από τον Γιώργο Βόβορα.

Σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός των πρώτων 30 λεπτών έδειξε σημάδια προόδου στο φιλικό με τη Ρίτας και παρά τις απουσίες των Παπαπέτρου και Σαντ Ροος (προφυλάχθηκαν) νίκησε 75-67 την ομάδα της Λιθουανίας. Αρκετές οι δοκιμές από τον Γιώργο Βόβορα.

Μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, οι πράσινοι συνέχισαν με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, σε ένα φιλικό στο οποίο ο κόουτς Βόβορας άφησε έξω τους Σαντ Ροος και Παπαπέτρου για να τους προφυλάξει και έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό με τον Νέντοβιτς να είναι εντυπωσιακός και την πράσινη άμυνα να παρουσιάζεται βελτιωμένη.  Η διαφορά άρχισε να φτάνει σε διψήφια επίπεδα στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο βρήκε το τριφύλλι να προηγείται με 41-31.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Νεμάνια Νέντοβιτς  πήρε το όπλοα του. Ο Σέρβος γκαρντ με προσωπικές ενέργειες ανέβασε τη διαφορά για την ομάδα του στους 20 πόντους. Το τριφύλλι διατηρούσε τον έλεγχο και στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 45-64.

Στο 4ο δεκάλεπτο, κάτι η άμυνα της Ρίτας και κάτι οι δοκιμές του Βόβορα, μειωσαν τη διαφορά. Τελικά, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 75-67 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στη Λιθουανία.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 31-41, 45-64, 67-75.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 31-41, 45-64, 67-75

Rytas Vilnius (Κάιρις): Γκάουντλοκ 19 (3), ΜακΚάλαφ, Μπιτσκάουσκις, Γκεντράιτις, Ρεντζεβίτσιους 2, Ντούλκις, Ουλέτσκας, Τζάκσον 24 (3), Μαρτσουλιόνις, Έχοντας 6, Γκιρτζιούνας, Κίτσινγκ 2, Γκούστις 8, Μπουτκεβίτσιους 6.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 9, Μποχωρίδης 6, Όγκαστ 6, Δίπλαρος, Κασελάκης 3 (1), Καλαϊτζάκης 7 (1), Φόστερ 4, Περσίδης 3 (1), Νέντοβιτς 18 (3), Γουάιτ 6, Μήτογλου 4, Μπέντιλ 3 (1), Τζάκσον 6 (1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.