ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξετάζει Ιβάν Ρόσι ο Παναθηναϊκός!» (vids)

Την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού χαφ Ιβάν Ρόσι, φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου από την Αργεντινή.

«Εξετάζει Ιβάν Ρόσι ο Παναθηναϊκός!» (vids)

Σύμφωνα με Αργεντίνο δημοσιογράφο ο Ιβάν Ρόσι βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αμυντικός μέσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Ουρακάν, αλλά επειδή είναι ακριβός για τα δεδομένα της αργεντίνικης ομάδας δεν θα προχωρήσει, όπως αναφέρει ο Λεονάρντο Οχέδα. Ο γνωστός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει ενδιαφέρον πέρα του Παναθηναϊκού και η Ατλέτικο Τουκουμάν.

Ο Ρόσι τρέχει… ακατάπαυστα και μπορεί να αγωνιστεί από 6αρι μέχρι 8αρι. Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν κατά πολύ στα… θέλω του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Ρόσι που βρίσκεται στο 26ο έτος της ηλικίας του ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ, απ’ όπου τον απέκτησε η Ρίβερ Πλέιτ το 2016. Δύο χρόνια μετά τον παραχώρησε δανεικό στην Ουρακάν. Από εκεί έφυγε εκ νέου δανεικός για την Κόλο Κόλο της Χιλής.Το 2019 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από δύο μήνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.