ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κλείνουν 6 σχολεία στην Αθήνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού!

Συνολικά 6 σχολεία είναι κλειστά εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την επικράτεια.

Κλείνουν 6 σχολεία στην Αθήνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού!

Στη λίστα που έχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του το υπουργείο Παιδείας αναφέρονται οι ημερομηνίες που θα παραμείνουν κλειστά τα 6 σχολεία. Ενα από αυτά βρίσκεται στην Αττική, πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πάντως ότι τα περισσότερα από τα σχολεία που αναγράφονται στη λίστα είχαν κλείσει πριν από τον αγιασμό, καθώς είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό.

Σε ό,τι αφορά στο Γυμνάσιο Πύργου, δεν έχει κλείσει ολόκληρο το σχολείο αλλά μόνο ένα τμήμα, το Β2. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εν λόγω τμήμα 13χρονος μαθητής διεγνώσθη με κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, το παιδί μόλις είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στη Θεσσαλονίκη, ενώ κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς του δεν έχει βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται, ότι έως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Το υπουργείο έχει δημιουργήσει μία λίστα, η οποία και ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις, όπου καταγράφονται τα σχολεία στα οποία εμφανίζονται κρούσματα κορωνοϊού.

Στη λίστα αναγράφεται το σχολείο, η περιοχή και η διεύθυνση στην οποία βρίσκεται, αλλά και έως πότε θα παραμείνει κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Ο πίνακας του υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού

Τη λίστα με τα σχολεία που υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.