ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπέλος!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρίστο Μπέλο στα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπέλος!
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρίστο Μπέλο στα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του «τριφυλλιού».
Ο άλλοτε άσος της πετοσφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα.Ο 40χρονος θα είναι προπονητής των Παίδων και βοηθός προπονητής στους Έφηβους, με στόχο να παραμείνουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου στο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.

Το βιογραφικό του πρώην διαγώνιου είναι πλούσιο ως αθλητής καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες  Αναγέννηση Άρτας, Μίλωνας, Άρης Νικαίας, ΑΕ Νικαίας, Παγκράτι, Ορεστιάδα, ΕΑ Πατρών, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Κηφισιά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com  είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω να μεταδώσω στα παιδιά τις αξίες που είχα και εγώ ως αθλητής».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.