ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τεστάρει τρεις ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει πράγματα στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: Τεστάρει τρεις ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει πράγματα στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός τεχνικός θέλει άμεση βελτίωση και φυσικά νίκες, αρχής γενομένης από την επόμενη επίσημη υποχρέωση, στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, στον Κάμπο. Μέχρι τότε, υπάρχει το φιλικό του Σαββάτου (18:30 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV) με τον Λεβαδειακό, στην Καλλιθέα.

Ο Πογιάτος περιμένει να δει καλύτερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ θα τεστάρει τρεις ακόμα παίκτες που δεν είχε στη διάθεσή του. Οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ θα αγωνιστεί και ο Χουάνκαρ που δεν ήταν διαθέσιμος στο πρωτάθλημα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...