ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αρχίζουν προπονήσεις οι πράσινοι

Το τμήμα υγρού στίβου του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ήδη τις εγγραφές των ακαδημιών και στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε και οι προπονήσεις.

Αρχίζουν προπονήσεις οι πράσινοι
Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους σπουδαιότερους Συλλόγους διαχρονικά στα τμήματα υγρού στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση και καταδύσεις) και φέτος θα συνεχίσει να φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά στις τάξεις του.

Για τα μέλη  του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου η εγγραφή θα είναι δωρεάν ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για πολύτεκνους και ανέργους.

Επιπλέον θα υπάρχουν αθλητικές υποτροφίες για τα αγωνιστικά τμήματα κολύμβησης ενώ είναι υποχρεωτική η  τήρηση πρωτοκόλλων Υγείας όπως αυτά ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports (έντυπα/φόρμες προς συμπλήρωση).

Για περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του ΟΑΚΑ, στο σταθερό 210.6826659 και στο [email protected]

Υπεύθυνος Τμήματος: Κόλλιας Γιώργος

Επικεφαλής Προπονητής: Μηλιδάκης Ιωάννης

Εγκαταστάσεις: Κολυμβητήρια ΟΑΚΑ, Κολυμβητήριο Γουδή

Προπονητές: Μηλιδάκης Ιωάννης, Παϊπέτης Παναγιώτης, Δεμέτης Βασίλης

Ηλικίες: Από 6 μηνών βρεφική κολύμβηση, 3 ετών εκμάθηση, 6 ετών ακαδημία, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα

Γραμματεία: Κλειστό Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ

Ωράριο Επικοινωνίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 15:30-21:00, Σάββατο: 10:00-15:00

Ιατρικές Εξετάσεις: Baby swimming: γνωμάτευση παιδιάτρου για το παιδί, παθολόγου/καρδιολόγου και δερματολόγου για τους γονείς, γυναικολόγου για τη μητέρα, υπόλοιπα αθλήματα: γνωμάτευση παθολόγου (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ)

Ημέρες προπόνησης: Δευτέρα – Παρασκευή 15.30-22:00, Σαβ/κο 09:00-15.30

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...