ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών η απόφαση για το χαφ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών για το αν θα αποκτήσει χαφ.

Την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών η απόφαση για το χαφ

Ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει οριστικά την υπόθεση του δεξιου μπακ, Αντονίτο. Από κει και έπειτα οι Πογιάτος – Ρόκα βρίσκονται σε σκέψεις για το αν τελικά θα αποκτήσουν χαφ.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει μπει στη διαδικασία να κάνει διερευνητικές επαφές, όπως έχει συμβεί με την περίπτωση του Ρόσι. Ο Ρόκα μίλησε μέσω τρίτων με τον 26χρονο και απλά έκανε μία ερώτηση για το αν ενδιαφέρεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το αν θα κινηθούν στο τριφύλλι για την  απόκτηση του. Η απόφαση για το αν θα πάρει ο Παναθηναϊκός χαφ θα παρθεί την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.