ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις για Πούγγουρα και Χουάνκαρ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δυο - τρεις μέρες εκτός ο Χουάνκαρ λόγω προσαγωγού.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις για Πούγγουρα και Χουάνκαρ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δυο – τρεις μέρες εκτός ο Χουάνκαρ λόγω προσαγωγού.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του φιλικού με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και φυσικά για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ τη μεθεπόμενη Δευτέρα.  Μια προπόνηση που είχε τα… θεματάκια της για την ομάδα.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δε γυμνάστηκε λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα κάνει εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Επίσης, ο Χουάνκαρ θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι δε θα τον δούμε στο ματς του Σαββάτου με την ομάδα της Βοιωτίας. Ο Ισπανός μπακ από χθες έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα απέχει για ένα μικρό διάστημα από το κανονικό πρόγραμμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.